Tutmanik

New? Join now!

Here you can...

 About this group...

Страдате от хронична липса на време?

posted on Jul 27, 2017 (modified on Aug 9, 2017)

Времето е един от най-ценните ни ресурси. За жалост пилеенето му е сред често срещаните причини хората да се чувстват нещастни.
Голяма част от работещите дами споделят, че никога не могат да намерят достатъчно време, което да прекарат в чисто женски удоволствия като пилатес, прическа и маникюр, обиколка по магазините или любимото хоби.
Има и такива, които са достатъчно организирани и твърдят, че когато имаш нужната мотивация и се научиш да вършиш няколко неща едновременно, успяваш да постигнеш както изряден външен вид, така и винаги добре почистен и уютен дом.

Как можете да заделите повече време за себе си?

Ако вие не можете да се похвалите със същото, можете да се утешите, че не сте единствени. Нещо повече! Добре е да  имате „едно на ум“, че голяма част от така добре справящите се домакини не споменават, че докато вършат всички задачи и ангажименти, свързани с дома, семейството и своя външен вид, някой друг ги отменя за по-трудоемки дейности. Голяма част от тях например, използват професионални услуги като почистване на дома от фирма.

Хроничната липса на време е една от най-често посочваните причини за стрес, непрекъснато безпокойство и караници между партньорите.
Наскоро беше обявено, че една от причините жените да изневеряват на половинките си е, защото те не им помагат в домакинската работа

Действително, разпределението на домакинските задължения и следването на график, който да облекчава и организира осъществяването на тези дейности, може да улесни изключително много жените, които искат да поддържат дома си чист и подреден.

Ако осъзнавате, че не можете да се справите с всичко, потърсете в интернет информация за почистващите фирми в София и цените на услугите им. Това може да ви е изключително полезно, особено ако работите 8 или повече часа на ден. В такъв случай, със сигурност ще ви е от полза да използвате професионална помощ от подобна компания, която да ви отмени в тази нелека задача. 

Особено сега, когато предстоят отпуски, а дома ни има нужда от основно лятно почистване, пране на килимите и мебелите, можете да се доверите на фирма, която да се погрижи за уюта и чистотата на вашия дом докато вие с децата сте на прохладна почивка в планината или пиете коктейли на плажа.

Не си губете времето в трудоемки и отнемащи от енергията ви дейности като търкане на пода, почистване на плочки в банята или кухнята, пране на меката мебел. Да, всичко това трябва да бъде свършено, особено ако домът ви е бил посетен от щура компания и „пораженията“ от купона са повече от очевидни. Просто можете да улесните работата си по умен и удобен начин като се възползвате от услугата почистване на дома от фирма.

 

Categories: пране на килими, пране на мокети, лятно почистване, borivan, бориван
^ top

Comments... (0)Click here to add video (YouTube, Google, Yahoo or Vbox)
^ top

People in this space (1)

People getting posts by email (0)
vencislava.hristova
offline
^ top

Search

^ top

Recent visitors...

offline

0 minutes ago

pp3trova
offline

on Jun 25, 2018

vencislava.hristova
offline

on Sep 12, 2017

tophot
offline

on Aug 18, 2017


^ top

Posts in this blog (0)

^ top

Categories...

There are no related items...
See more related to:
^ top

Who's most interested...

Total visits here: 2,284

offline

2,247 visits

vencislava.hristova
offline

19 visits

pp3trova
offline

14 visits

tophot
offline

4 visits


^ top
transparent
Custom color #:
close
Move up Move right Move down Move left
Set Show more as default view Set Show less as default view